1. Helemaal Hollands:

De producten van Softline worden speciaal voor u in Wijchen Nederland met de hand vervaardigd door Nederlandse betrokken vakmensen. Daar waar mogelijk betrekken we grondstoffen, benodigd voor de productie, zo lokaal mogelijk. Zo waarborgen we de kwaliteit en sparen we het milieu.
2. Kwaliteit:

Met zorg wordt uw product met hand vervaardigd in Wijchen. Onze inkoop en R&D afdelingen werken uiterst nauw samen in de ontwikkelingsfase om het perfecte comfort in combinatie met kwaliteit te garanderen. Vanzelfsprekend werken we enkel met toonaangevende en betrouwbare toeleveranciers. Zo gebruiken we voor de boxspringframes FSC gecertificeerd hout.
3. Slaapgarantie:

Uw slaapcomfort staat bij ons en onze speciaal geselecteerde partners, uiterst hoog in het vaandel.
4. Hygiëne:

De producten van Softline, waarop u ligt, zijn allemaal voorzien van afneembare bekleding. De toppers en matrassen hebben een hoge kwaliteit hoes welke is voorzien van een rits. Hierdoor is de hoes te reinigen. Hetzij chemisch reinigbaar, hetzij wasbaar. Raadpleeg hiervoor per product de reinigingsvoorschriften. Zelfs de bekleding van de boxsprings is eenvoudig afneembaar. Echter deze mogen alleen chemisch gereinigd worden volgens strikte voorwaarden. Raadpleeg hiervoor de reinigingsvoorschriften of neem contact op met de winkelier, waar u uw bed heeft aangeschaft. Vanwege de delicaatheid van de stoffen aangaande reiniging, adviseren we u de reiniging op lage frequentie toe te passen. Om de kwaliteit langer te waarborgen en uw bed fris te houden, raden we u met klem aan uw topper of matras te voorzien van een goede en wasbare molton.
5. Optimale ventilatie:

Mede door het gebruik van schuimmaterialen met een opencelstructuur, pocketveringen en het 3D afstandsbreisel, heeft vocht en lucht goede mogelijkheden tot verplaatsing. Hierdoor blijft uw bed zo lang mogelijk fris. De bodemplaten van de boxsprings zijn voorzien van ventilatie gaten, en de spiegels van 3D zodat de opstijgende warmte en daardoor ook vocht makkelijk kunnen vervliegen.
6. Uniek individueel comfort:

Als gevolg van de uitgekiende indeling van de pocketveringen in combinatie met de vele hoogwaardige schuimen, is er bijna altijd een oplossing voor slaapwensen te vinden. Speciale aandacht is er gevestigd op de schouderzone en op de heup en onderrug zone. Uit jarenlange ervaring, weten we dat juist op die plaatsen voor zowel mannen als vrouwen, de meeste klachten ontstaan.
7. 25 jaar garantie:

Een veilig gevoel, want op frame- en veerbreuk bieden we u 25 jaar 100% garantie. Uiteraard geldt dit enkel bij normaal gebruik. Voor de exacte garantievoorwaarden, zoals op de motor etc. klikt u hier. Heeft u al een product gekocht? Dan kunt u hier uw garantie activeren.